Οι νέες «πλάκες του Μωυσή» και οι θεωρίες συνωμοσίας

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» στις ΗΠΑ είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County. Πρόκειται για μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες (όσες και οι εντολές του Μωυσή) οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες. Ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

Το κτίσμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά… Οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά.

Και είναι κάτι σαν τις νέες πλάκες του Μωυσή που του έδωσε ο Θεός στο νέο όρος Σινά.

Δύο από τα μηνύματα που είναι χαραγμένα στις πλάκες της Γεωργίας των ΗΠΑ είναι: Α΄). “Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση”. Και Β΄). “ Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας”.

Οι πλάκες αυτές ήρθαν ξανά στην επικαιρότητα με το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Οι θεωρίες συνωμοσίας διεκδικούν την ορθότητά τους επικαλούμενες αποδείξεις αυτού του τύπου. Αλλά το λακριντί που ακολουθεί στο facebook, δεν περιορίζεται στην διατύπωση των θεωριών αυτών, επεκτείνεται στην καταγγελία και τη λοιδορία όλων όσων δεν συμφωνούν με αυτές.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα: Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν ν’ αποδεκατίσουν τον πληθυσμό της γης;

Απάντηση: Αυτοί που αμόλησαν τον κορωνοϊό. Αυτοί δημιούργησαν τη μεγαλύτερη παγκόσμια ύφεση το 2020, μεγαλύτερη και από κείνη του 1929, μεγαλύτερη κι από κείνη του 2008.

Κάτι όμως δε στέκει:

Αν είναι όντως αυτοί που αμόλησαν τον κορωνοϊό, ΔΕ μπορεί να είναι οι ίδιοι που πήραν μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Έτσι δεν είναι;

Όχι, σου λέει: Είναι οι ίδιοι. Γιατί οι δεύτεροι είναι πιόνια των πρώτων.

Α, μάλιστα.

Όμως από την προστασία ΔΕΝ επιτυγχάνεται ο σκοπός της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Πώς συνάδει αυτό;

Συνάδει. Πώς δεν συνάδει; Ο κορωνοϊός έγινε για να πετύχουν τον εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους κι έτσι να παγώσουν την παγκόσμια οικονομία με σκοπό να την ελέγξουν.

Ναι, εντάξει, αλλά τότε… Δεν επιτυγχάνεται η η μείωση του πληθυσμού, επιτυγχάνεται ο έλεγχος του πληθυσμού. Συνεπώς ΔΕΝ ισχύουν οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας». Η θεωρία που τις επικαλείται, είναι άκυρη.

Χα. Χα. Χα.

Τι μας λες τώρα… Δεν καταλαβαίνεις. Ή είσαι όργανό τους. Πόσα πήρες για να λες τέτοια;

Η απάντησή μου στον “καγχασμό του διαόλου” είναι απλή:

Έλα κοίτα το πορτοφόλι μου για να δεις πόσα πήρα, δείξε μου κι εσύ το δικό σου για να ζυγίσουμε το δίκαιο και το άδικο.

Αλλά… έτσι φτάνουμε σ’ ένα λογικό αδιέξοδο, για το οποίο δε νοιάζεται κανείς απ’ όσους είναι πεπεισμένοι για την ορθότητα της δικής τους θεωρίας.

Για να μιλήσουμε τώρα οι λογικοί μεταξύ μας, να σταθούμε στο εξής: Το θέμα μας, τελικά, δεν είναι αν ο κορωνοϊός είναι τεχνητός ή φυσικός, ούτε αν τον αμόλησαν για να πεθάνει το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού, δεν είναι καν η πανδημία που γεννά ύφεση, το ύψος της οποίας είναι ακόμη απροσδιόριστο.

Θέμα μέγα είναι ότι ο σύγχρονος άνθρωπος είναι παράλογος. Και, ως παράλογος που είναι, δεν καταλαβαίνει τη Λογική. Κάθε τι που μπορεί να γίνει γι’ αυτόν, ακόμα και το άριστο, καταλήγει σε φιάσκο.

Η κοινωνία όμως που δεν καταλαβαίνει τη Λογική, δεν έχει άλλη κατάληξη από την τρέλα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν ότι η τρέλα έχει γίνει καθημερινή πια, ενώ – μέρα τη μέρα – μετατρέπεται σε μαζική σχιζοφρένεια.

Όχι, δεν υπάρχει κανένα φάρμακο γι’ αυτή τη μαζική ασθένεια! Η καλύτερη κυβέρνηση να βγει στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ, ο κόσμος θα συνεχίσει να βυθίζεται στην αβάσταχτη αυτή παράνοια. Μέχρι που η κόλαση θα γίνει παγκόσμιο καθεστώς, οπότε… “θα μας πάρει ο διάολος και θα μας σηκώσει”…

Τα ανθρωποειδή που επέβαλλαν στον κόσμο αυτό το αποτρόπαιο καθεστώς, μια μέρα θα τινάξουν τον πλανήτη στον αέρα. Οι επιστήμονες δεν έχουν πια καμιάν αμφιβολία γι’ αυτό… Και το λένε φόρα παρτίδα…

Εκτός αν, στο μεταξύ (αύριο, μεθαύριο, του χρόνου, του παραχρόνου, κάποτε, πριν τον Αρμαγεδδώνα πάντως) επιστρέψει ο Άνθρωπος και αναλάβει την Λογική ευθύνη του για τη ζωή στον πλανήτη.

Γράψε ένα σχόλιο...

Scroll to Top