“Ο γέγονε, γέγονε”, λένε. Αλλά ποιους βολεύει αυτό;

Όλες οι γενιές των Ελληνόπουλων στο Σχολείο έμαθαν με το νι και με το σίγμα τις διώξεις που έκαμαν οι Ρωμαίοι αυτοκράτορες κατά των χριστιανών, δεν έμαθαν όμως ποτέ, ούτε κατ’ ελάχιστον, τις διώξεις που έκαμαν οι χριστιανοί αυτοκράτορες κατά των Ελλήνων.

Αυτό, από μόνο του, κάνει το παλιό έγκλημα νέο, διότι, αν η κυβέρνηση από τα παιδιά που εκπαιδεύει στο Σχολείο, αποκρύπτει μια τόσο σημαντική ιστορική αλήθεια, σημαίνει ότι έχει σκοπιμότητα μεγάλης κλίμακας. Σημαίνει, με άλλα λόγια, ότι ασκεί προπαγάνδα σε βάρος των μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Η κυβέρνηση της Ελλάδας εγκληματεί κατά των Ελλήνων. Όχι ετούτη μόνο, αλλά και η προηγούμενη. Όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αυτής της χώρας, όλων των πολιτικών χώρων, ασέλγησαν πάνω στα ιερά και τα όσια.

Ιδού γιατί:

ΟΙ αυτοκράτορες της Κωνσταντινούπολης, από τον Μέγα Κωνσταντίνο (πέθανε το 337) και μετά, βάλθηκαν να εξαλείψουν τους Έλληνες. Ως Έλληνες έβλεπαν όλους όσους δεν ασπάζονταν τον χριστιανισμό.

Η ενοχή των Ελλήνων ήταν ότι επέμεναν στην πατρώα θρησκεία ή μελετούσαν τ’ αρχαία κείμενα των φιλοσόφων.

Σ’ ένα αυτοκρατορικό διάταγμα η ενοχή τους στοιχειοθετείται από το γεγονός ότι “διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού”.

Ανθολογώ μερικά διατάγματα:

«Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου». (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μ.Χ.).

Άλλο:

«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό». (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11 : αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α’ προς Ταύρο. Έπαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος 534 μ.Χ.).

Άλλο:

«Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των Ελλήνων θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιεροτάτων ανδρών (δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης του, που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία».

(Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.8, αυτοκράτορες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον, Έπαρχο του πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472 μ.Χ.).

Αυτά, δειγματοληπτικά. Όποιος θέλει να βρει κι άλλα, μπορεί να βρει πολλά. Τόσα που.. “θα του φύγει το καφάσι”… Θα τεκμηριώσει τον λόγο που είπα στην αρχή: Ότι το έγκλημα που έγινε τότε κατά των Ελλήνων, δε σταμάτησε ποτέ, γίνεται ακόμα σήμερα. Όταν δεν διδάσκεται ως Ιστορία στα Σχολεία, ενώ διδάσκονται με κάθε λεπτομέρεια οι διώξεις κατά των χριστιανών, ναι, γίνεται ακόμα σήμερα…

Οπότε τίθεται το ερώτημα: Ποιον ενοχλεί σήμερα ΑΥΤΟ το έγκλημα; Γιατί δεν ενοχλεί κανέναν;

Είναι “όλα καλά”; Είναι όλα οκ;

Γράψε ένα σχόλιο...

Scroll to Top