200 χρόνια από την Επανάσταση. Ποια επανάσταση;

Στο έτος 2021 που η σύγχρονη Ελλάδα γιορτάζει τα 200 χρόνια από την επανάσταση κατά των Τούρκων, έχουμε να σκεφτούμε πολλά, το εξής ένα:

Η Ελευθερία για την οποία πολέμησαν οι παππούδες μας, ΔΕΝ κατακτήθηκε.

Ότι μέρος του Ελληνικού κόσμου (η σημερινή Ελλάδα) έχει Ελληνική κυβέρνηση, ΔΕΝ σημαίνει ότι ο Ελληνισμός ελευθερώθηκε από τον κατακτητή.

Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της σημερινής Τουρκίας (ως προς την “γραμμή αίματος”) είναι εξισλαμισμένοι Έλληνες. Το ισλάμ δεν τους κάνει Τούρκους.

Οι κάτοικοι της σημερινής Τουρκίας υπέστησαν βίαιο εξισλαμισμό, έγιναν μουσουλμάνοι με τη βία για να σώσουν τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους.

Αλλ’ αυτή η βία που υπέστησαν, δεν είναι η πρώτη. Είχε προηγηθεί η εξ ίσου αποτρόπαιη βία των αυτοκρατόρων της Κωνσταντινούπολης. Οι κάτοικοι της σημερινής Τουρκίας πριν γίνουν μουσουλμάνοι “διά πυρός και σιδήρου”, επίσης για να σώσουν τη ζωή τους και τη ζωή των οικογενειών τους, είχαν γίνει χριστιανοί. Με ωμή βία επίσης. Ως προς αυτό, δεν διαφέρουν καθόλου από τους κατοίκους της σημερινής Ελλάδας που – με ωμή βία επίσης – έγιναν χριστιανοί.

Ως προς την γραμμή αίματος” λοιπόν, οι σημερινοί Τούρκοι είναι Ίωνες. Οι ίδιοι το ξέρουν, άσχετα αν δεν το ομολογούν. Γι’ αυτό λένε και την Ελλάδα Γιουνανιστάν. Που σημαίνει “χώρα των Ιώνων”.

Το Τουρκικό (δηλαδή το Μογγολικό) στοιχείο (παρά τις επιμιξίες) δεν αντιπροσωπεύει στην σημερινή Τουρκία ποσοστό μεγαλύτερο του 2%. Η δε άλωση της Κωνσταντινούπολης ΔΕΝ έγινε από τους Τούρκους το 1453. Έγινε από τους Ρωμιούς κατοίκους της σημερινής Τουρκίας που είχαν αρχηγό τον Μωάμεθ (επικεφαλής μιας συμμορίας Μογγόλων) γιατί τους υποσχέθηκε (και τήρησε ευλαβικά) ότι σ’ αυτόν θα πληρώνουν φόρο 10%, ενώ στον αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης πλήρωναν 50%.

Δεν αρέσει σε κανέναν να γράφεται αυτό, ΑΥΤΗ όμως είναι η αλήθεια.

Απόγονοι Ελλήνων επίσης είναι στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι σημερινοί κάτοικοι της Νότιας Ιταλίας.

Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια, είτε βολεύει τους βολεμένους, είτε όχι.

Το μόνο πάντως που θέλω να πω με αυτά τα ολίγα, είναι ότι η Ελληνική Γη και ο Ελληνικός κόσμος είναι ακόμα σκλάβος. Τα πανηγύρια επομένως και οι παχιές κουβέντες για την απελευθέρωση του Γένους δεν απηχούν την ιστορική πραγματικότητα, αλλά έναν πλαστό μύθο γι’ αυτήν.

Δεν τελείωσαν εδώ τα βάσανά μας:
Το μικρό κομμάτι γης που καταχρηστικά λέγεται σήμερα “Ελλάδα”, μπορεί να μην έχει τον Τούρκο στο σβέρκο του, έχει όμως στο σβέρκο του την τυραννία των “Μεγάλων Δυνάμεων”. Διότι:

Την εποχή της επανάστασης, 200 χρόνια πριν, “Μεγάλες Δυνάμεις” ήταν η Ρωσία, η Αγγλία και η Γαλλία. Οι οποίες, θέλοντας να πλήξουν την Οθωμανική αυτοκρατορία και να εξουδετερώσουν μία μόνιμη απειλή στο Νότιο άκρο της Ευρώπης, επέτρεψαν (και βοήθησαν) να σχηματιστεί ένα κρατίδιο – ανάχωμα στο υπογάστριό της, την πραγματική κυριαρχία του οποίου κράτησαν βέβαια για τον εαυτό τους.

Την καταλυτική εκείνη εξουσία τους κληρονόμησαν αργότερα στις (μεταλλαγμένες πια) νέες “Μεγάλες Δυνάμεις”, οι οποίες εκφράζονται σήμερα με την υπερεθνική και φυσικά Παγκόσμια Τραπεζική Ολιγαρχία. Είναι μια εξουσία βασιλική, αυτοκρατορική, πάντα τυραννική και ας επικαλείται την Δημοκρατία…

Η ανανέωση της σκλαβιάς μας αυτής έγινε με τα “μνημόνια” που μας έδεσαν χειροπόδαρα” μέχρι το 2121. Είναι αυτονόητο πως, ό,τι πάθαμε, θα το ξαναπάθουμε. Όχι εμείς, αλλά τα εγγόνια μας. Όταν θα έρθει η ώρα ν’ ανανεωθούν “οι όρκοι”, θα ξαναγίνει ό,τι έγινε το 2010.

Αυτό τουλάχιστον είναι το Σχέδιό τους.

Με ακόμη πιο απλά λόγια, ο Τούρκος αντικαταστάθηκε στο σβέρκο μας από την Διεθνή Τραπεζική Ολιγαρχία.

Η εξέγερση κατά των μνημονίων που γνωρίσαμε το 2011, η εξέγερση που έφερε τον απολίτικο Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία το 2015, δεν ήταν κατά της εξουσίας αυτής, αλλά κατά της κυβέρνησης που (πειθήνια στους μέντορές της) επέβαλλε τον ΕΝΦΙΑ, τόλμησε δε να κάνει περικοπή μισθών και συντάξεων.

Αν οι κυρίαρχοι της χώρας ΔΕΝ απαιτούσαν ΕΝΦΙΑ ή περικοπή μισθών και συντάξεων, δεν θα ξεσηκωνόταν ποτέ κανείς, ούτε θα έκανε κυβέρνηση ο Τσίπρας. Το απαίτησαν όμως οι κυρίαρχοι, επειδή, απλά, δεν τους ένοιαζε. Γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μέρος του προβλήματος, δεν ήταν η λύση του. Αυτό υποστηρίζω σθεναρά εδώ και εννιά χρόνια, από το 2012 ακόμα. Χωρίς τον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ (και χωρίς το δεξιό δεκανίκι του τον Πάνο Καμένο) ο λαός ΔΕΝ θα είχε εμπεδώσει τα μνημόνια… Γι’ αυτό και η πρώτη ενέργεια της κυβέρνησης Τσίπρα το 2015 ήταν να καταργήσει την “Τρόικα”. Πώς; Την βάφτισε “Θεσμούς”.

Τέτοια κοροϊδία του λαού δεν ξανάγινε ποτέ…

Η κυβέρνηση της Ελλάδας ΔΕΝ είναι κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους. Είναι ένα “αρμοτολίκι” με άλλο όνομα.

Εν κατακλείδι, ο Ελληνικός κόσμος και η Ελληνική Γη δεν ελευθερώθηκαν ποτέ. Η σκλαβιά του Ελληνικού λαού όμως δεν εξαντλείται στην εξουσία της Παγκόσμιας Ολιγαρχίας. Υφιστάμεθα μία επιπλέον σκλαβιά, χειρότερη όλων, επειδή αυτή η σκλαβιά “καλύπτει τα μπόσικα”. Θέλω να πω: Υπνωτίζει το λαό και τον κρατά πάντα υπάκουο. Στο Θεό ή τον Διάολο, αδιάφορο.

Πρώτος “το πήρε πρέφα” ο Αδαμάντιος Κοραής (1748 – 1833) που γεννήθηκε στη Σμύρνη, σημειωτέον, κι έγραψε: «Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν».

Έτσι είναι, όχι όμως ακριβώς έτσι. Ο Κοραής καταγράφει τη μισή αλήθεια. Ολόκληρη η αλήθεια είναι εκείνη που θα περιελάμβανε τους κατοίκους της σημερινής Τουρκίας, οπότε η φράση του πρέπει να συμπληρωθεί ως εξής:

«Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν και τον Ισλαμικόν».

Αυτά τα ολίγα, περιληπτικά δηλαδή…

Τι όμως εννοούμε όταν λέμε “επανάσταση”;

Ποια “επανάσταση” να τιμήσουμε φέτος με επικεφαλής των πανηγυρικών εκδηλώσεων την Γιάννα Αγγελοπούλου, τα πλοία της οποίας ΔΕΝ φέρουν καν Ελληνική σημαία;

Και, ακόμα… ποια επανάσταση τάχα να κάνουμε;

Την επανάσταση που θα ξηλώσει τον Μητσοτάκη από την κυβέρνηση για να φέρουμε στη θέση του τον Τσίπρα;

Για πόσο ακόμα θα είμαστε τόσο μπούφοι;

Εκείνοι που αισθάνονται Έλληνες και όχι Ρωμιοί, έχουν ήδη συνειδητοποιήσει πως η Ελληνική Γη είναι συνεχώς σκλάβα από το 146 π.Χ. εδώ και 2.167 χρόνια, οι δε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι σκλάβοι, αρχικά του αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης, μετά του Σουλτάνου, σήμερα του Ανώνυμου Τραπεζίτη, διαχρονικά δε, του Χριστού οι μισοί και του Μωάμεθ οι άλλοι μισοί, για να μην πω οι περισσότεροι.

Το Ελληνικό Έθνος μοιράζονται και ποδηγετούν οι δύο μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου, στο παρασκήνιο των οποίων (μέσω της κυρίαρχης παγκοσμίως Παλαιάς Διαθήκης) κινείται νοητικά, κινεί δε και τις δύο, η κοινή τους μήτρα, ο Ιουδαϊσμός.

Για να λέμε τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται, να πούμε το εξής: Σ’ αυτό το μείγμα υπερεθνικής εξουσίας, υπόδουλος δεν είναι ο Έλληνας, αλλά ο Άνθρωπος. Αν λοιπόν είναι να μιλήσουμε για την επανάσταση που θα έχει σημαία της την Ελευθερία, είναι ηλίθιο να μιλάμε για επανάσταση των Ελλήνων και να εννοούμε τους Ρωμιούς.

Ένας λαός που – μέσα στην απόλυτη μιζέρια του – συμπεριφέρεται με όρους ευμάρειας, είν’ ένα κοπάδι που οδηγείται από τον τσοπάνη στο σφαγείο.

Ήρθε (ή θα έρθει, αύριο ή σ’ έναν αιώνα, ποιος ξέρει;) ο καιρός να μιλήσουμε για την επανάσταση των Ανθρώπων.

Αλλά για το πώς γίνεται (και θα γίνει) η επανάσταση των Ανθρώπων, είναι “αλλουνού παπά ευαγγέλιο”.

Γράψε ένα σχόλιο...

Scroll to Top